perjantai 10. helmikuuta 2012

Arto Paasilinna: Tohelo suojelusenkeli

Kuva:WSOY
Lisää aiheesta ylläolevasta linkistä
Arto Paasilinnan kirja Tohelo suojelusenkeli on huumoriin liittyvä kirja. Kun luet kirjaa saat välillä nauraa paljon, mutta on siinä huonotkin puolensa.

Tämä kirja sopii hyvin nuorille ja aikuisille, teksti on kivaa luettavaa ja helppoa.Kirjassa on vain 194 sivua ja teksti on paksua.Tämä kirja on kirjoitettu vuonna 2004. Kirjassa on 30 kappaletta, joissa voi naureskella paljon.

Arto Paasilinna on kirjoittanut kymmeniä romaaneja, jotka lämpimän huumorin sävyttäminä kuvaavat suomalaista elämänmenoa ja yleisinhimillisiä aiheita. Minun mielestäni Paasilinnan kirjat ovat kaikki hyviä, mutta ei kaikki voi pitää kaikesta.

Tämä kirja kertoo suojelusenkelistä joka yrittää tehdä hyvää, mutta kaikki menee aina vikaan. Suosittelen tätä kirjaa hyvin huumorintajuisille henkilöille, itsestäni tämä kirja olisi voinut olla hauskempi.                          


Kirjan on tuottanut WSOY.

6 kommenttia:

 1. Arto Paasilinna on kyllä kieltämättä enemmän kyllä vanhemmalle sukupolvelle tarkoitettua tekstiä. Eli se tarkoittaa sitä että ei välttämättä pääse kirjaan mukaan jos edustaa nuorempaa sukupolvea

  VastaaPoista
 2. Eri mieltä Nykäsen kanssa, kirjaan pääsee mukaan helposti vaikka edustaisi nuorempaa sukupolvea ! Kirja vaikuttaa hauskalta.

  VastaaPoista
 3. mielestäni kirjaa pääsee mukaa vaikka ois nuorempi, loistavaa!

  VastaaPoista
 4. vois olla hyvää luettavaa koska se on suhteellisen lyhyt ja hauska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Pidän sellaisista kirjoista joissa ei mene tyyliin puol vuotta.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.