maanantai 13. helmikuuta 2012

Ilkka Remes: Musta Kobra


Kirjan päähenkilönä on 14-vuotias Aaro Korpi, joka tapaa netissä  Englantilaistytön Gemman, ja ihastuu sen vedonlyöntitaitoihin. Aaro on menossa viettämään syyslomaa hänen tätinsä luokse englantiin ja päättää samalla mennä tapaamaan Gemmaa. Kun Aaro on kävelemässä kadulla Gemman kanssa heidät kaapataan pakettiautoon ja samalla paljastuu että todellisuudessa netissä Gemman henkilöllisyyttä on käyttänyt Gemman isä Liam Dolan, joka suunnittelee           ydinaseen raaka-aineeksi soveltuvan  plutoniumlastin ryöstöä ja tarvitsee Aaron apua siihen. Kirjan aikana Aaro ja Gemma ystävystyvät ja pakenevat yhdessä viime hetkellä plutoniumlastia kuljettavasta laivasta joka kaappasi plutoniumlastin Gemman isältä ja sen rikoskumppaneilta.

Suosittelen kirjaa niille jotka pitävät dekkareista, muistakin Ilkka Remeksen kirjoista ja tykkäävät lukemisesta! Mielestäni kirja oli ihan hyvä, mutta kirjassa oli tylsä alku mikä on tyypillistä muissakin Remeksissä.

13 kommenttia:

 1. Olen kerran lukenut Remeksen kirjan,oli ihan jees. Kannen perusteella voisi odottaa kovaa toimintaa ja vaarallisia tilanteita. Mutta sisältöhän sen ratkaisee ;)

  VastaaPoista
 2. Joop vaikuttaa hyvältä kirjalta, jonka vois lukea ton kuvauksen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Tän esittelyn perusteella vaikuttaa tosi hyvältä ja muutenkin pidän Ilkka Remeksen kirjoista, joten vois lukea!! :)

  VastaaPoista
 4. olen lukenut paljon remeksiä ja tämä esittely kuulostaa lupaavalta

  VastaaPoista
 5. Täähän kuulosti "megeelta"! Ja Kian kanssa olen kyllä samaa mieltä. Oon itsekkin lukenu Ilkan kirjoja ja niissä kyllä jaaritellaan paljon silti ne on AIVAN MAHTAVIA!!

  VastaaPoista
 6. Varmaan hyvä kirja. Ainakin muut Ilkka Remes -kirjat ovat olleet hyviä.

  VastaaPoista
 7. Olen lukenut melkein kaikki Remeksen nuortenkirjat. sujuva teksti! yksi parhaista Remes-kirjoista.

  VastaaPoista
 8. aivan loistava teksti ja kirjoittaja???

  VastaaPoista
 9. joo tosi samaaa mieltä olen ton jani-petteri69 mutta tää menee itsensä kehumiseks. mutt tosi selkeä vinkkaus ja kaikkea.

  VastaaPoista
 10. Ihan hyvä teksti, vaikka itse en niin pidäkään Ilkka Remeksen kirjoista niin vois tän vinkkauksen perusteella vaikka lukeakin.

  VastaaPoista
 11. Olen lukenut yhden Remeksen kirjan ja tästä voisi hyvin tulla toinen.;)

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa lupaavalta, voisi lukea !

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.