maanantai 13. helmikuuta 2012

Olli Hakkarainen: Etsivätoimisto ja pankkiryöstö

Kirja alkaa Helsingissä tehdystä pankkiryöstöstä ja etenee siitä, kuin mikä tahansa tasapaksu dekkari.Kirjan päähenkilö Jukka on jotenkin teennäinen henkilö,josta mainittakoon yli- inhimmillinen aivokapasiteetti.Joten häneen on mielestäni vaikea samaistua.Tapahtumat ovat Jukalle ja hänen ystävilleen, kuin vettä järvessä, joten kirja tuntuu enemmän putkijuoksulta kuin esteiden ratkomiselta ja voittamiselta. Palaset kun tuntuvat loksahtelevan paikalle yhtä helposti kun kahden palan palapelissä.

Suosittelen kirjaa vain, jos pidät kirjoista, jossa loppuratkaisun tietää kymmenen-sivun lukemisella, muuten suosittelen jättämään hyllyyn pölyttymään.Tietenkin on niitä jotka pitävät tämän tyylisistä kirjoista ja saavat niistä jotain irti.Itse en lukeudu heihin.

Tiedän, että tämä teksti kuulostaa enemmän eläkeläisrouvan valituskirjeeltä naapurissa asuvalle huligaanille, kuin kirjavinkkaukselle, mutta tältä tämä kirja tuntui.


5 kommenttia:

 1. ei vaikuta hyvältä kirjalta. en itse lukisi mutta jos ottaa noi viimeset eläkeläislausetta humioon niin tällä vinkkauksella on toivoa.

  VastaaPoista
 2. En haluaisi lukea tätä kirjaa. En yleensäkään pidä kovin paljon tämän tyylisistä kirjoista ja mielipiteesi kirjasta vahvisti päätöksen.

  VastaaPoista
 3. Onneksi joku kirjoittaa noin selvää tekstiä.Kiitos en ota hyllystä

  VastaaPoista
 4. Ei kuulosta ihan kauhean mielelnkiintoiselta, mutta kirjavinkkaus oli hyvä.

  VastaaPoista
 5. aivan mahtava teksti! Taidan jättää tuon kirjavinkkauksen perusteella tuon kirjan lukemisen vain haaveksi

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.