lauantai 11. helmikuuta 2012

Rob Kidd: Jack Sparrow Seireenien laulu

Lähde: Aku Ank
Me kaikki tunnemme Pirates of the Caribbean elokuvat. Me kaikki tiedämme Jack Sparrown seikkailut halki kuohuvien merten. Ja ainakin allekirjoittanut itse, pitää todella paljon kyseisten elokuvien tarinasta ja juonesta. Tässä siis syyt, miksi luin kyseisiin elokuviin perustuvan kirjan.

Jack Sparrow Seireenien laulu, kertoo pelottoman merirosvokapteenin koettelemuksista, hänen etsiessään tarunhohtoista Cortèsin miekkaa. Matka ei ole helppo mm: merihirviöiden, näkymättömien saarten ja seireenien vastustamattoman laulun vuoksi. Ainoastaan Jack itse kykenee vastustamaan tuota viettelevää laulua, kun muut jo vaipuvat transsiin.....

Kirja on helppolukuinen ja todella lyhyt. Vaikka kirja on pieni, se on myös pippurinen. Teoksen 128:lle sivulle on ripoteltu juuri sopivasti juonta, jotta tarina pysyy jännittävänä loppuun asti.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille, jotka pitävät; hyvästä juonesta, "helposta" kirjasta ja kyseisiin elokuviin perustuvasta tarinasta.


4 kommenttia:

 1. Kiinnostuin kirjasta ja voin sanoa, että lainaan sen varmasti, kunhan pääsen kirjastoon!

  VastaaPoista
 2. Tahtoisin lukea tämän kirjan, sillä tämä oli esitelty hyvin mielenkiintoisesti ! Tämä kuulosti jännittävältä ja taianomaiselta :) !

  VastaaPoista
 3. Kirja kuulostaa ihan sairaan kivalta ja jännältä.Mää varmaan luen tän kirjan seuraavaks=)

  VastaaPoista
 4. Jos tämä on sitä miltä vaikuttaa... luen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.