keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Sophie Kinsella: Himoshoppaajan salaiset unelmat

Himoshoppaajan salaiset unelmat kirja kertoo Rebecca Bloomwood nimisestä naisesta, joka työskentelee Säästämisen taito nimisessä lehdessä Lontoossa. Rebeccan työpaikka ei kuvaa Rebeccaa itseä, koska hän ei todellakaan säästä. Rebecca shoppaa ja shoppaa ja shoppaa.. . Hän ei pysty lopettamaan sitä hän shoppailee jopa museoissa. Postiluukusta leijailee laskuja,laskuja ja laskuja.... Rebecca on korvia täynnä veloissa, mutta yrittää parhaansa saada lisää rahaa tai edes säästää aamu capuccinossa ..  Mutta mitä tapahtuukaan kun Rebecca valehtelee osaavansa suomea, on vaatekaupassa töissä, mutta piilottelee asiakkaalta vaatteita ja  yrittää juosta pakoon pankinjohtaja Derek Smeathia. Rakkaus ongelmiakin tulee tiellä, mutta mitä sitten tapahtuu ja mistä ihmeen syytä Rebecca pääty televisioon sen saat  tietää lukemalla kirjan.

Kirja oli täynnä huumoria, se oli värikäs, iloa ja elämää täynnä ja kevyesti kirjoitettu hömpänpömppä.
Tätä kirjaa voi lukea vaikka Rannalla tai junamatkalla mutta se vie heti mukanaan. Kirjaa oli helppo lukea ja tapahtumia helppo seurata. Itse pidin kirjasta ja suosittelen sitä enimmäkseen tytöillle ja naisille.
Kirjasta on ilmestynyt elokuvakin, joka kyllä antaa ihan eri käsityksen tarinasta , joten suosittelen enemmän kirjan lukemista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.